FANtv-nl-logo-mobile

Vochtproblemen professioneel laten verhelpen

Bij veel huizen komen regelmatig vochtproblemen voor. Heel vervelend, want vochtproblemen kunnen blijvende schade aan de woning aanrichten en zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken.

Het is daarom zeer aan te raden om een ervaren vochtbestrijdingspecialist naar de problemen te laten kijken als je vochtproblemen hebt in je woning

vochtprobleem huis

Het meest voorkomende vochtprobleem is dat van opstijgend vocht. Het regenwater, maar ook het grondwater, worden daarbij opgenomen door de muren en vloeren in de woning.

Vocht bestrijden
Effectieve manieren om vochtproblemen tegen te gaan zijn het aanbrengen van kelderdichting en het impregneren van muren en vloeren. Beide methodes zullen ervoor zorgen dat de vochtproblemen die zich voordoen direct verholpen zijn.

Impregneren van muren
Vocht dat opstijgt in de muren kan worden behandeld door de muren te impregneren met een vochtwerende stof. Dit impregneren zorgt er voor dat de muren niet langer in staat zijn om vocht op te nemen. Een ervaren vochtbestrijder kan er vaak in één dag voor zorgen dat de muren in woning volledig geïmpregneerd zijn.

Kelder waterdicht maken
In veel gevallen ontstaan vochtproblemen in de kelder. Dit vocht kan dan via de muren omhoog komen. Door kelderafdichting en impregneren van de keldermuren en keldervloer worden deze volledig waterdicht gemaakt. Dit is een zeer effectieve oplossing, maar het waterdicht maken moet wel door een vakman worden uitgevoerd.

Wil je weten wat het verhelpen van vochtproblemen voor jouw huis kost? Vraag dan bij Solvari tot vijf offertes van lokale aanbieders op.