FANtv-nl-logo-mobile

Verwijderbare Supermontage Strips van Pattex

Nieuw in het productassortiment van lijmfabrikant Pattex: dubbelzijdige verwijderbare montagestrips. Voor het eenvoudig, schoon en sterk bevestigen van diverse materialen, zoals hout, glas, steen, kunststof, metaal en ga zo maar door... Vraag ernaar in de bouwmarkt!Algemene producteigenschappen  • Dubbelzijdige verwijderbare montagestrips

  • Verlijmt 2kg per strip van 20 x 40 mm

  • Voor gebruik binnen en buiten

Toepassingen
Deze dubbelzijdige verwijderbare montagestrips zijn geschikt voor het eenvoudig, schoon en sterk bevestigen van diverse materialen: hout, glas, steen, kunststof, metaal, etc. De strips kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden, zijn bestand tegen temperaturen tot 95 graden Celsius en zijn UV-bestendig..


Verpakkingen
In één verpakking zit een blisterkaart met 10 stripsSamenstelling
De strips zijn gemaakt van acrylaat-lijm op PE-schuim met een gele loslaag


Verwerking

Berekening van het aantal benodigde strips
Het aantal benodigde strips is ondergrond-afhankelijk. Bij gladde en vlakke ondergronden 1 strip voorzien per 2 kg gewicht. Voor minder gladde ondergronden een hoger aantal voorzien. Hou voor niet vlakke voorwerpen rekening met het hefboomeffect. Voor toepassing op PA (polyamide), PP (polypropyleen) en PE (poly-ethyleen) is een nog hoger aantal te voorzien, afhankelijk van de ondergrond.


Voorbereiding van het materiaal
Het te verlijmen materiaal moet droog, stof- en vetvrij zijn. Bij voorkeur de ondergrond vooraf ontvetten met aceton of trichloorethyleen.


Verwerking
Vermijd verwerkingstemperaturen onder 10 graden Celsius. De ideale verwerrkingstemperatuur ligt tussen de 20 en 30 graden Celsius. Breng de tape aan op het te bevestigen voorwerp. Verwijder de beschermfolie. Druk het voorwerp krachtig tegen de ondergrond. Raak tijdens de verwerking de tape niet aan met de vingers. Volledige eindsterkte wordt bereikt na 24 uur.


Verwijderen
Verwijder het gelijmde object met een korte scherpe draaibeweging (indien mogelijk) of maak het object los door middel van een scherp voorwerp. Verwijder nadien de tape- en lijmresten.


Bijzonderheden
Vermijd het gebruik op gevoelige ondergronden. Doe in geval van twijfel steeds vooraf een test.
Kan tot 1 jaar na aankoop bewaard worden in de originele gesloten verpakking.

Vergelijkbare artikelen