FANtv-nl-logo-mobile

De kroon op je schilderswerk

Schilderen is de ideale manier om je huis de sfeer te geven die jij wilt. Er zijn namelijk miljoenen kleuren, dus jouw tinten zitten er ook tussen. Maar het schilderwerk moet er wel mooi uitzien.En dat bereik je alleen met goede verf en nog belangrijker, met goed schildersgereedschap. De Coninck-kwasten en rollers zijn van oerhollandse topkwaliteit. Hiermee kan iedere doe-het-zelver schilderen alsof hij een professionele schilder is.

Veel mensen denken, een kwast is een kwast. Maar niets is minder waar. De kwasten en rollers van Coninck onderscheiden zich van andere door de hoge opnamecapaciteit. Dit is belangrijk, want hoe meer verf de kwast of roller opneemt, hoe mooier je de verf kan aanbrengen en verdelen. Ook zijn de Coninck-kwasten en rollers zeer slijtvast, waardoor ze een veel langere levensduur hebben.


 


Iedere verf moet op een specifieke wijze aangebracht worden. Muurverf laat zich heel anders verwerken dan bijvoorbeeld een twee componentenlak. Maar ook de ondergrond heeft invloed op de manier van schilderen. Daarom heeft Coninck voor iedere schilderklus een geschikte kwast en roller. Allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt. Alleen op die manier kan je de kroon op je schilderwerk zetten.


 

Vergelijkbare artikelen