FANtv-nl-logo-mobile

Je nieuwe stofzuiger is een gat in de muur

Stofzuigen krijgt vanaf nu een nieuwe dimensie met de komst van een centraal afzuigsysteem; de Alto Centix 60. Nooit eerder was stofzuigen zo makkelijk en schoon.


De Alto Centix 60 is een centraal stofafzuigsysteem dat eigenlijk overal in je huis geplaatst kan worden: in de garage,kelder of gewoon in een kast. Het enige wat je hoeft te doen is de zuigslang in het afzuigklepje steken en je kunt beginnen met stofzuigen.


Het is een eenvoudig systeem van PVC buizen, aangesloten op afzuigklepjes in je huis. Het stof gaat via de PVC buizen naar een 27-liter reservoir die je slechts 2 tot 4 keer per jaar hoeft te legen.


Door het revolutionaire systeem blijft het stof niet binnenshuis maar verdwijnt het in de buitenlucht. Schoner en frisser kan dus niet! Met de Alto Centix heb je dus een systeem dat naast schoon, ook nog eens uitermate makkelijk is in het gebruik.


Of je nu een nieuwbouwhuis of bestaand huis hebt; het Alto Centix systeem kan altijd geïnstalleerd worden. De buizen kunnen eenvoudig in elkaar geschoven worden zonder speciale technische kennis! Trek je werkhandschoenen aan en neem er een weekend vrij voor. Dit is de tijd die u nodig hebt!


  

Vergelijkbare artikelen