FANtv-nl-logo-mobile

Veilig snijden

Iedere klusser heeft wel een mes in zijn gereedschapskist. Toch gebeuren er met zo'n mes vaak de kleine ongelukjes. Vooral bij het vervangen van het oude mesje voor een nieuw mesje komt helaas vaak toch de verbandtrommel goed van pas.
Iedere klusser heeft wel een mes in zijn gereedschapskist. Toch gebeuren er met zo'n mes vaak de kleine ongelukjes. Vooral bij het vervangen van het oude mesje voor een nieuw mesje komt helaas vaak toch de verbandtrommel goed van pas.Om een stuk veiliger te snijden heeft IRWIN nu het Pro-touch uitschuifmes. Daar zit niet zomaar een mesje in, maar een bi-metaalmesje. Deze mesjes zijn onbreekbaar en dat is wel zo veilig. Je hoeft de mesjes minder vaak te vervangen, omdat ze drie keer langer scherp blijven dan de koolstofstaal mesjes.


Als je dan toch een mesje moet vervangen dan gaat dat heel eenvoudig. Je hebt geen gereedschap nodig om het mesje te wisselen vanwege een gepatenteerd systeem om het mesje snel te verwijderen door een nieuw mesje. De reservemesjes worden netjes bewaard in de aluminium behuizing van het mes die eenvoudig te openen is.


Het IRWIN Pro-touch uitschuifmes is niet alleen een veilig mes, maar het ligt ook lekker in de hand door het lichte gewicht en de maximale grip. De vorm zorgt voor een minimale verdraaiing van de pols . Door een inkeping in de aluminium behuizing geeft het mes extra grip voor de vinger en voorkomt doorglijden.


Al met al is het Pro-touch uitschuifmes van Irwin een comfortabel, veilig en handig mes om mee te werken, dat verkocht wordt in de professionele vakhandel. Een leuk cadeautje om te vragen voor Sinterklaas als goede aanvulling voor je gereedschapskist!


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl