FANtv-nl-logo-mobile

Boren zonder rommel

Een gaatje boren om een schilderij op te hangen, is vrij eenvoudig. Maar de rommel die je achteraf hebt moet wel opgeruimd worden. Dus de stofzuiger erbij slepen en het boorgruis opzuigen.Maar boorgruis is niet goed voor je huishoudstofzuiger. De Bosch-klopboormachine PSB 550 RA met microfilter lost dat probleem voor je op terwijl je boort.


De Bosch-klopboormachine PSB 550 RA heeft een opzetstuk dat je eenvoudig op de klopboormachine klikt. Tijdens het boren wordt het boorgruis direct bij het gat in het microfilter in het opzetstuk gezogen. Daarin wordt het opgevangen en komt zo dus nooit in de lucht of op de grond terecht. De geïntegreerde vulpeilindicator geeft aan wanneer het microfilter geleegd moet worden. Dat doe je heel eenvoudig door hem leeg te kloppen.Het opzetstuk fungeert niet alleen als stofopvanger, maar het is ook een handig hulpstuk om recht te boren. Door het opzetstuk vlak tegen de muur te drukken boor je automatisch recht. En als je tot een bepaalde diepte wilt boren stel je gewoon de geïntegreerde diepteaanslag in.


Met de Bosch-klopboormachine PSB 550 RA met microfilter heb je dus niet alleen een krachtige en nauwkeurige boormachine, maar zijn door het geïntegreerde microfilter stof en rommel verleden tijd.


  

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl