FANtv-nl-logo-mobile

Makkelijk zagen van ronde vormen

Als je aan het klussen bent, kan het voorkomen dat je iets moet zagen. Het ene materiaal leent zich daar beter voor dan het andere. Daarom is er voor elke situatie wel een zaag.De schrobzaag is ideaal voor het zagen van ronde vormen in gipsplaten, spaanplaat, kunststof enz. De schrobaag is de voorloper van de decoupeerzaag, maar wordt nog steeds veel gebruikt. Maar wat is een schrobzaag? Deze zich kenmerkt zich door het smalle zaagblad waardoor je eenvoudig ronde vormen kunt zagen. Ook heeft de zaag een geslepen punt, waarmee je gemakkelijk in bijvoorbeeld gips kunt prikken om het vervolgens te zagen.


Met de schrobzaag van Irwin® gaat dit nog eenvoudiger. Deze Pro-Touch™ schrobzaag heeft een betere zaagprestatie door de snelle stofverwijdering. Maar er zijn nog meer opvallende voordelen aan deze zaag. Het 1,5 mm dikke zaagblad geeft je voldoende stabiliteit en is gehard waardoor het nog langer meegaat.


Het Pro-Touch Soft Grip™ handvat zorgt ervoor dat je tijdens het zagen een maximale en comfortabele grip op de zaag hebt. Met de drievoudig geslepen tanden zaag je nog efficiënter bij duw- en trekbewegingen. Kortom de schrobzaag is onmisbaar bij het zagen van gipsplaten.

Vergelijkbare artikelen