FANtv-nl-logo-mobile

De Senco FramePro 601 spijkermachine

De Senco FramePro 601 is een ideale spijkermachine voor het aanbrengen van dakbeschot en het vervaardigen van kozijnen, raamwerk, kisten, kratten en pallets.Kortom, een veelzijdige en krachtige machine, die ring en gladde afwerkspijkers van 2,8 tot 3,4 mm dikte verwerkt, met een kopdiameter van 7,2 mm in lengten van 50 mm tot 90 mm.


Een machine uit de SENCO ProSeries is een economisch aantrekkelijk alternatief voor de veeleisende professional, geschikt voor dagelijks gebruik tot enkele uren per dag in middelzware tot zware omgevingen. Ze zijn robuust en krachtig zonder compromissen te doen aan het gebruikersgemak. Zo is het magazijn van de Senco FramePro 601 onder een hoek van 30 graden geplaatst om ook in krappe ruimtes te werken en altijd optimaal zicht te hebben op je werkzaamheden. Maar ook aan de actieve veiligheid is gedacht, zo is de neus voorzien van een zaagtandmotief waardoor de machine - ook als je schuin werkt - niet wegglijdt. Deze scherpe tanden kun je desgewenst afdekken met een rubber schoen.De balans is dusdanig dat de machines prettig in de hand liggen en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Het gemak wordt verder vergroot door een comfortabel handvat en een draaibare luchtuitlaat. De diepte-instelling kan eenvoudig aangepast worden. Het magazijn wordt aan de achterzijde geladen en is opengewerkt zodat je altijd zicht hebt op de voorraad spijkers. Zodra de machine minder dan zes spijkers in het magazijn heeft, wordt de schietinrichting geblokkeerd om 'droog schieten' te voorkomen.


De duurzaamheid van de SENCO FramePro 601 vind je terug in een aluminium huis, magazijn en cilinder, maar ook in de geharde slagpen. De machine kan desgewenst in een 'Trigger-fire' of 'Bottom-fire / Trigger-fire' geleverd worden.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl