FANtv-nl-logo-mobile

Multifunctioneel schuren

Een schuurmachine hoort bij het basisgereedschap van de klusser. Hoe beter het schuurwerk, des te mooier het eindresultaat: glad schilderwerk en een vloer zo goed als nieuw.Heel lang geleden schuurden de Egyptenaren al hun hout met zandsteen en rond 1950 werden de eerste elektrische schuurmachines ontwikkeld met als gevolg dat bijna niemand meer met de hand schuurt. Toch staan de ontwikkelingen op schuurgebied niet stil. De schuurmachines van Bosch zorgen ervoor dat elk schuurkarwei goed kan worden aangepakt.


Wil je draadloos schuren, kies dan voor de Prio: de eerste draadloze accuschuurmachine. Deze schuurmachine is vooral geschikt voor de kleinere vlakken en hoeken.


Voor de wat grotere vlakken zijn er de vlakschuurmachines, zoals de PSS 250 AE. Dit is een schuurmachine met micro-klithechting voor de schuurbladen. Daarnaast beschikt de PSS 250 AE over een microfiltersysteem dat 80 procent van het schuurstof tegenhoudt. Zo bescherm je tijdens het schuren je luchtwegen en houd je de werkplek schoon. Ook de PSM 160 A filtert de schuurstof en is daarnaast te gebruiken als een traditionele en delta-schuurmachine.De Ventaro is multifunctioneel en beschikt naast een schuurmachine, ook over een stofzuiger, zuigstation voor heel wat elektrisch gereedschap, luchtpomp en gereedschapsbox. De schuurmachine werkt op een innovatieve luchtaandrijving en zorgt ervoor dat je stofvrij kunt werken, maar bijvoorbeeld ook je luchtbed kunt oppompen.

Vergelijkbare artikelen