FANtv-nl-logo-mobile

Handig gereedschap tijdens het klussen

Goed gereedschap maakt het klussen een stuk makkelijker. Bosch helpt je daarbij een handje met de vernieuwde gereedschappen. Het boren en zagen gaat je in vervolg beter af.Digitale detector om leidingen op te sporen
Achteraf gezien is het altijd handig om te weten waar je boort. Het is natuurlijk erg vervelend als je er tijdens het boren achter komt dat er in de muur een leiding zit. Daarom is het aan te raden om de muur te controleren op leidingen.
Met de handige digitale detector PDO Multi van Bosch kun je de muren controleren op stroomvoerende leidingen, waterleidingen, draagbalken en frames van metaal of houten onderconstructies. De rood - groen verlichte LED-boormarkering geeft aan wanneer en waar je zonder problemen kunt boren. In het apparaat zit een geïntegreerd potlood kun je heel precies markeren.

Digitale rolmaat met laserfunctie
Een belangrijk stuk gereedschap voor iedere klusser is toch wel de rolmaat, want hoe kun je nu goed klussen zonder nauwkeurig alles nauwkeurig op te meten. Met de digitale laser rolmaat, PMB 300L, kun je niet alleen maar meten, je kunt het apparaat ook goed gebruiken als een waterpas. Door de grote display op het apparaat kun je in één opslag zien wat het meetresultaat is.
De digitale rolmaat heeft ook een laserfunctie, dit kan vooral handig zijn tijdens het zagen van lange rechte stukken, dan heb je namelijk geen potlood meer nodig om de rechte lijn af te tekenen.
Kruislijnlaser
Deze Kruislijnlaser, PCL1, helpt je bij de lijnen waterpas uitzetten op de muur. Er zitten verschillende functies op het apparaat waarmee je de lijnen met behulp van een laser op de muur kunt zetten. Je hebt de kruislijnfunctie, de horizontaalfunctie en de verticaalfunctie. Het waterpassen is afgesloten zodra de laserlijn niet meer beweegt.

Vergelijkbare artikelen