FANtv-nl-logo-mobile

Boorhamers en klopboren van Bosch

Stel, je wilt de muur bij de keuken uitbreken of een grote zware spiegel in de badkamer ophangen. Met de boorhamers en klopboormachines van Bosch is dit geen probleem.

Met boorhamers kun je snel en moeiteloos in onder ander beton, hout en metaal boren. Je kunt er gemakkelijk openingen mee maken, kabelgleuven trekken of tegels mee afbreken. De boorhamers van Bosch hebben een aantal voordelen.

Tip: Kijk hier voor een overzicht van goede boorhamers


Bosch Vario-Lock 
De boorhamers van Bosch kenmerken zich door de grote slagkracht en een gering gewicht. De boorhamers zijn uitgerust met Vario-Lock. Zo kun je de beitels in 36 verschillende posities vastzetten en altijd de optimale hoek tussen wand en beitel kiezen. Je hoeft je dus niet meer in allerlei vreemde bochten te draaien om eenvoudig langs de muur te gaan om de tegels er af laten springen.
Een comfortabele keuzeschakelaar en de meegeleverde wisselboorhouder maken het omschakelen van de functies kloppen, boren, hakken en schroeven super eenvoudig. Verder beschikkende de machines over een SDS-systeem, waarmee je snel en eenvoudig boortjes kunt verwisselen.

Naast boorhamers heeft Bosch ook een breed assortiment aan klopboormachines. De Bosch klopboormachines overtuigen door grote capaciteit en uiterst moderne techniek. Met groot bedieningsgemak kun je de meest uiteenlopende werkzaamheden op het materiaal afgestemd uitvoeren. Dankzij het ergonomische slimline-design zijn de Bosch klopboormachines bij het klopboren, boren en schroeven gemakkelijk en veilig in het gebruik.
Enkeltoerig of dubbeltoerig 
Je kunt kiezen uit een enkeltoerige of dubbeltoerige klopboormachine. De lichte en compacte enkeltoerige machine is uitermate geschikt voor alle gangbare boorklussen in hout, kunststof of steen. De dubbeltoerige klopboormachines van Bosch zijn krachtige en universeel. Door de twee standen kan de machine variabel worden ingezet. Laag toerental met veel kracht in de eerste stand (gatzagen of boren van grote diameters) en hoog toerental bij minder kracht in de tweede stand.

Bosch heeft ooit als eerste een klopboormachine op de markt gebracht die beschikt over een geïntegreerde stofafzuiging. Er is dus niet meer iemand nodig die de stofzuiger vasthoudt tijdens het boren!

 

 

Vergelijkbare artikelen