FANtv-nl-logo-mobile

Meten tot op de punt nauwkeurig!

Ken je dat gedoe met een rolmaat? Hij blijft niet liggen en is altijd net te kort. Bosch heeft daarom een serie handige meetapparaten ontwikkeld. Nu hoef je nooit meer te klungelen.Uitlijnen, afmeten en markeren. Waar je vroeger meerdere handen voor nodig had, is nu vaak één al voldoende. Met de Bosch meetgereedschappen: een laserafstandsmeter, een laserrolmaat, een kruislijnlaser en een multidetector is meten en markeren nu een fluitje van een cent.


Laserafstandsmeter
De Bosch PLR 30 laserafstandsmeter levert dankzij de modernste lasertechnologie heel precieze meetresultaten. Afstanden, oppervlaktes en ruimtevolumes kunnen zo heel eenvoudig worden bepaald. Het maakt niet uit of er nu dertig centimeter of dertig meter tussen jou en je doel liggen, met de laserpunt meet je de afstand tot op de punt nauwkeurig.


  


Laserrolmaat
De PMB 300 laserrolmaat is een handzaam combi-apparaat voor eenvoudig en exact meten. De laserrolmaat is niet alleen erg simpel in gebruik, het doet ook dienst als precisielaser, het is een elektronische waterpas en heeft een markeerfunctie. De laserlijn kun je gebruiken als oriëntatiehulp bij het zagen en de markeerfunctie maakt een potlood overbodig. Op het digitale display is snel en betrouwbaar het meetresultaat af te lezen.


Kruislijnlaser
Of het nu horizontaal of verticaal is, de PCL1 kruislijnlaser laat je in enkele seconden precies zien welke kant je op moet. In de keuken, de badkamer of bij het inrichten van woonvertrekken, het maakt niet uit waar je de PCL1 gebruikt. Hij doet het zelfs op een schuine ondergrond. Overal waar een nauwkeurige uitlijning noodzakelijk is, zorgt de Bosch PCL1 voor een rechte lijn.Multidetector
Stroomvoerende leidingen, waterleidingen, draagbalken en frames van metalen of houten onderconstructies. Het is niet fijn als er per ongeluk een gaatje in boort. Met de PDO Multi detector zal je dat nooit meer gebeuren. Het rood/groene LED-lampje geeft precies aan waar je wel en niet kunt boren. Het apparaat heeft zelfs een geïntegreerd potlood, zodat je de plaats heel precies kunt markeren.

Vergelijkbare artikelen