FANtv-nl-logo-mobile

Schuren met een allround-talent

Vroeger had je voor elke klus een extra schuurmachine nodig. Nu is er de handige multischuurmachine die niet alleen overal schuurt, maar die ook nog eens erg licht is.De Bosch-multischuurmachine PSM 80A weegt nog geen kilo en is een echt allround-talent. Door de driehoekige plaat kan het apparaat de meest uiteenlopende schuurwerkzaamheden altijd perfect verrichten. De krachtige 80 Watt-motor zorgt ervoor dat de schuurmachine maar liefst 20.000 schuurbewegingen per minuut kan maken. Ook heeft de PSM 80A een comfortabele handbediening, dankzij het ergonomische design en de softgrip.Geïntegreerde stofafzuiging
Als het om schuren gaat, is er niets wat je met de multischuurmachine van Bosch niet kunt doen. Traditioneel schuren van grote vlakken, schuren van hoeken en randen - voor de PSM 80 A-multischuurmachine is dat geen probleem. Last van stof heb je ook bijna niet. Door de geïntegreerde stofafzuiging en het speciale micro-filtersysteem schuur je bijna stofvrij.


Draaibaar schuurplateau
Het voorste schuurplateau van de Bosch multischuurmachine kan heel gemakkelijk met een druk op de knop gedraaid worden. Zo wordt de levensduur van het schuurblad in een handomdraai verlengd. En zou je het schuurblad toch eens moeten verwisselen, dan is dat dankzij de praktische klithechting eveneens snel en eenvoudig afgehandeld.

Vergelijkbare artikelen