FANtv-nl-logo-mobile

Bescherm je knieën

Even laminaat leggen. Op zich geen vervelend klusje. Alleen zit je de hele dag op je knieën. Op een gegeven moment doet het zo'n pijn dat je er helemaal geen zin meer in hebt.Je kijkt aan het einde van de dag naar je knieën en ze zien er uit alsof er van alles mee gebeurd is. Ze zijn uitgedroogd, wit van kleur en voelen behoorlijk pijnlijk aan. Zonde van je klus! Want dat deed je toch voor de lol?I-Gel kniebeschermers
De oplossing voor dit probleem is: kniebeschermers aantrekken. Kies bijvoorbeeld de nieuwe Irwin I-Gel kniebeschermers. Deze hebben inzetstukken die van gel zijn gemaakt. Zo wordt het werken op verschillende oppervlakken, zoals laminaat of tegels, erg comfortabel. Zelfs op een mooie houten vloer, of tegels kun je de Irwin kniebeschermers prima gebruiken zonder dat je de vloer beschadigt.


Goede grip
De kap van anti-slipmaterialen zorgt voor een goede grip en voorkomt het wegglijden op de vloer. Je trekt de kniebeschermers eenvoudig aan door het bevestigen van de dubbele band, die gemaakt is van een ademend materiaal. Door de inkeping aan de onderkant kun je ze ook prima gebruiken bij staand werk. Door de verstelbare vulkussens aan beide zijden krijg je altijd de goede pasvorm en stabiliteit.

Vergelijkbare artikelen