FANtv-nl-logo-mobile

Ladders en trappen

Op zoek naar een goede ladder of trap voor je kluswerkzaamheden? Dan hoef je je keuze niet te beperken tot het aanbod in de winkel. Via internet heb je een veel grotere keuze. Alle trappen en ladders van het topmerk Altrex zijn bijvoorbeeld online te koop.

Op deze website kun je namelijk het complete assortiment Altrex ladders, Altrex trappen en Altrex rolsteigers bestellen. Dat betekent dat alle trappen, vouwladders, reformladder, rolstijgers en telescoopladders van dit bekende kwaliteitsmerk hier te koop zijn.

Altrex deelt zijn ladders, trappen en steigers  voor doe-het-zelf gebruik in twee categorieën in: Home & Garden, Heavy Duty en Professioneel. Daarnaast zijn er nog de professionele producten.

 

 

Altrex Home & Garden
Het Home & Garden-segment is speciaal ontwikkeld voor particulier gebruik. Klusjes in en om het huis kunnen met deze klim-materialen op comfortabele en veilige manier worden geklaard. Ze zijn gebruiksvriendelijk, voorzien van handige snufjes en slim en eijgentijds vormgegeven. Uiteraard voldoen ze aan de strengste eisen van bijvoorbeeld de Warenwet.
 
Altrex Heavy Duty
Het Altrex Heavy Duty assortiment ladders en trappen is bestemd voor het zwaardere kluswerk en professioneel gebruik. Voor intensief professioneel gebruik wordt het Altrex Professional assortiment geadviseerd.

In Nederland dienen ladders en trappen die professioneel worden gebruikt, minimaal te voldoen aan de Warenwet (Besluit Draagbaar Klimmateriaal) en de Nederlandse norm NEN 2484 conform Arboregelgeving.  Alle in Nederland verkrijgbare ladders en trappen uit het Altrex Professional en Altrex Heavy Duty assortiment voldoen hier aan.

Vergelijkbare artikelen