FANtv-nl-logo-mobile

Multischuurmachines.Veelzijdige schuurmachines.

Je hebt verschillende soorten schuurmachines voor verschillende werkzaamheden en taken. Bijvoorbeeld een vlakschuurmachine, geschikt voor vlakke delen, een deltaschuurmachine waarmee je kleine en moeilijk te bereiken plekken kan schuren en een excentrische schuurmachine voor het grovere werk.

Een multischuurmachine is een veelzijdige schuurmachine die al deze taken op zich kan nemen. Dat komt doordat een multischuurmachine met meerdere opzetstukken kan werken. Voor iedere taak is er weer een ander opzetstuk.

multischuurmachines

Onder andere Black & Decker, Bosch, Skil en Einhell maken goede multischuurmachines. Bij deze schuurmachines worden vaak vele opzetstukken meegeleverd. Dit is heel belangrijk, want hoe meer opzetstukken, hoe meer mogelijkheden.

Waar moet je nog meer op letten als je een multischuurmachine koopt? Hieronder een overzicht:

  • Het vermogen: Hoe meer vermogen, hoe krachtiger de schuurmachine
  • Het toerental: Geeft aan hoe vaak de schuurzool heem en weer beweegt. Hoe hoger het toerental, hoe sneller de schuurmachine werkt.
  • De schuurdiameter: De maat in millimeters voor de uitslag van de schuurzool. Hoe groter de schuurdiameter, hoe groter het bereik.

Verder is stofafzuiging erg plezierig. Dit voorkomt dat de ruimte waarin je werkt met een stofwolk wordt gevuld. En als je graag draadloos wilt werken is een accu-multischuurmachine aan te raden.

Goedkoop online een schuurmachine kopen

Schuurmachines zijn online voordelig te koop. Kijk bij de gereedschap voor de beste winkels. En kijk in het overzicht van goede gereedschap"_blank" rel="nofollow">schuurmachines voor multischuurmachines en andere schuurmachines van de beste merken.

Tags: schuren, gereedschap