FANtv-nl-logo-mobile

Geadviseerde winkels om gereedschap te kopen

Op zoek naar een goed en veilig adres om voordelig gereedschap te kopen? Elektrisch gereedschap of handgereedschap? Hier de beste winkels.

Fonq
Fonq verkoopt handgereedschap en elektrisch gereedschap van veel goede en bekende merken. Vaak wordt er korting gegeven. Boven de 25 euro wordt alles gratis thuisbezorgd.

Redcoon
Redcoon is een grote en voordelige elektronicawinkel die ook alle soorten elektrisch gereedschap levert. Maar ook voor handgereedschap kun je bij Redcoon terecht. lage prijzen en gratis bezorging (vanaf 50 euro).

Manutan
Manutan (voorheen Overtoom) heeft alles voor bedrijf, werkplaats, magazijn en kantoor. Hieronder valt ook heel veel gereedschap. Zowel elektrisch gereedschap als handgereedschap. Met de bekende snelle levering van Overtoom.

CoolBlue
De grote en bekende CoolBlue webshop verkoopt ook heel veel gereedschap in alle soorten en maten. Alles wordt altijd de volgende dag gratis thuisbezorgd. 7 dagen in de week, dus ook op zondag.

Conrad
Bij Conrad koop je alle soorten gereedschap, zowel elektrisch gereedschap als handgereedschap. De prijzen zijn heel aantrekkelijk en de verzending is veel gevallen gratis.

Gereedschap365
Ook Gereedschap.nl biedt zowel handgereedschap als elektrisch gereedschap aan. Dit tegen heel aantrekkelijke prijzen. Verzending boven de 45 euro is gratis.

Tools Stunter
Veel gereedschap tegen lage Voor bedrijven en particulieren.

Geerdink
Geerdink is officieel dealer van vele topmerken in elektrisch gereedschap. Veel professionals kopen hier hun gereedschap, maar Geerdink levert ook aan particulieren.

GYZS
GYZS (Gereedschap en IJzerwaren Shop) levert alles op het gebied van ijzerwaren en gereedschap. Het is professioneel materiaal tegen prijsvechtersprijzen. Boven de 50 euro gratis verzending. 30.000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Wehkamp
Ook bij Wehkamp is veel gereedschap te vinden. Voor huis, tuin en andere klussen. Zowel handgereedschap als elektrisch gereedschap. Met goede mogelijkheden om achteraf te betalen.

Profitools
Bij Profitools vind je voornamelijk handgereedschap, gereedschapskisten en gereedschapskarren.

Ferm24
Ferm24 is de webwinkel van het gereedschapsmerk Ferm. Ferm is een specialist in elektrisch gereedschap. Alle bestellingen boven de 35 euro worden gratis thuisbezorgd.

Handig
Een online klus-supermarkt met lage prijzen en hoge kortingen. Gratis bezorgd vanaf 100 euro.

gereedschap

Tags: Winkel-overzicht, gereedschap