FANtv-nl-logo-mobile

Skil Tornado Multi-Stripper voor verf en roest

Skil Tornado Multi-Stripper is gereedschap waarmee je snel verf, maar ook roest, kunt verwijderen verwijderen van ieder oppervlak. Het is één multifunctioneel stuk gereedschap om alle soorten oppervlakken en voorwerpen schoon te maken, van verf en roest te ontdoen en te polijsten.

skil tornado multi stripper

De Skil Tornado Multi-Stripper verwijdert oude verflagen en schuurt tegelijkertijd, zodat het oppervlak meteen helemaal klaar is om te verven. De multi-stripper beschikt over een makkelijk te bedienen ergonomisch ontwerp voor tweehandige bediening met softgrip bekleding

Het is ook een handige tool om houten oppervlakken fijn te schuren en zo klaar te maken voor het verven, en om bijvoorbeeld autowielen schoon te maken en te polijsten. Met de Tornado kun je zelfs metselwerk, stenen oppervlakken en zowel houten als metalen hekken er weer als nieuw laten uitzien.

Door zijn veelzijdigheid is de Tornado een veel goedkopere oplossing dan voor al deze verschillende verf- en roestverwijderings-, schuur- en polijstklussen speciaal gereedschap te moeten kopen. De gemiddelde klusser zal dat losse gereedschap slechts af en toe gebruiken zodat je onnodige kosten moet maken in vergelijking met de multifunctionele en aantrekkelijk geprijsde Tornado.

Ook het gebruiksgemak is een groot voordeel van de Tornado, zeker in vergelijking met ander gereedschap zoals schuurmachines, haakse slijpers en heteluchtpistolen. Dit ergonomisch gevormde gereedschap is uitgerust met softgrip bekleding voor een comfortabele greep, een handriem voor nauwkeurige controle en een zijhandgreep voor extra comfort.

De Skil Tornado Multi-Stripper is voordelig te koop bij de gereedschap.

Tags: Verven, gereedschap