FANtv-nl-logo-mobile

Reciprozaag en een decoupeerzaag in één

De Skil Combisaw heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Deze elektrische zaag is een unieke combinatie van een reciprozaag en een decoupeerzaag.

De Skil Combisaw is een compacte, lichte zaag waarmee je veel zaagklussen in en rond het huis kunt aanpakken. Deze Skil zaag combineert namelijk twee populaire doe-het-zelf gereedschappen. Je kunt de Skil Combisaw gebruiken als reciprozaag, maar ook als decoupeerzaag. Het is een kwestie van klikken en de handgreep schuiven, en je kunt eenvoudig wisselen tussen een reciprozaag en een decoupeerzaag. In de zaagbladhouder van de Skil Combisaw passen zowel reciprozaagbladen als decoupeerzaagbladen. Daarnaast beschikt de Skil Combisaw over functies en beveiligingen zoals de vergrendelknop en de tweevingerschakelaar.

skil combisaw

Of je nu fijn of ruw moet zagen, door deze combinatie van twee populaire doe-het-zelf zaaggereedschappen kun je alle klussen aan. Of het nu om het zagen van takken, laminaat, balken of pijpen gaat. Met zijn krachtige 400 Watt motor en slaglengte van 18 mm kun je me de Skil Combisaw heel makkelijk snel zagen. En dankzij de zaagcapaciteit van 80 mm in hout kan de 'Combisaw' de gangbaarste doe-het-zelf zaagklussen aan.

Ook is de Skil Combisaw makkelijk te hanteren. Het is een compacte lichte zaagmet een handige éénhand-bediening die je tijdens het werken veel vrijheid en ondersteuning geeft. De vergrendelknop en de tweevingerschakelaar zorgen komen de comfortabele bediening ook ten goede en de geïntegreerde stofblazer houdt de zaaglijn schoon en overzichtelijk.

skil combisaw

De Skil 4600 Combisaw wordt geleverd met drie verschillende zaagbladen: voor hout, figuurzagen en snoeien. Zo kun je meteen aan de slag.

Kijk bij het gereedschap voor de beste en voordeligste aanbieders van deze zaagmachine en ander klusgereedschap.

Tags: gereedschap, zagen