FANtv-nl-logo-mobile

De meest verkochte boormachines

De populariteit van een boormachine zegt veel over de kwaliteit. Daarom kijken we hier naar de meest verkochte boormachines.

best verkochte boormachine

Dit overzicht van best verkochte boormachines is afkomstig van de PowerToolShop van de bekende webwinkel CoolBlue. In deze online winkel worden de boormachines van alle belangrijke merken verkocht. Hun verkoopcijfers zijn dus een goede indicatie voor de populariteit van het gereedschap. Bij CoolBlue kun je alle boormachines voordelig komen waarna ze de volgende dag gratis worden thuisbezorgd.

Het meest verkocht: Powerplus POWX0047LI
De Powerplus POWX0047LI is een heel betaalbare maar goede accu-boormachine. Deze boormachine wordt geleverd met twee accu's zodat je gewoon door kunt klussen als je accu leegraakt. Als je de ene accu gebruikt laad je de andere op.

powerplus boormachine

Beide 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu's zijn bovendien van hoge kwaliteit. Ze hebben geen last van het memory-effect en geen last van zelfontlading. Als je begint met klussen heb je dus meteen twee volle accu's tot je beschikking.

De boormachine zelf beschikt over twee mechanische versnellingen voor boren en schroeven. Maar de Powerplus POWX0047LI heeft ook een nadeel. Met het boren in harde steensoorten als baksteen of tegels heeft deze accu-boormachine moeite.

Bosch PBH 2100 RE boormachine
Voor het zwaardere boorwerk is de Bosch PBH 2100 RE boormachine wel geschikt. Deze 550 watt krachtpatser is voorzien van een pneumatisch Bosch-hamermechanisme met 1,7 Joule slagkracht waarmee je gaten tot wel 20mm diameter in het beton boort. Toch is deze Bosch boorhamer handzaam en licht, het apparaat weegt slechts 2,2 kilo.

bosch boormachine

Kijk bij CoolBlue voor de volledige top 10 van best verkochte boormachines.

Tags: gereedschap, boren