FANtv-nl-logo-mobile

Eindresultaat appartement van de toekomst

 

Het appartement van 50 m2 in hartje Amsterdam is klaar! Het is veranderd in een modern optrekje gemaakt dat aan alle facetten van het huis van de toekomst voldoet.De klussers zijn afgelopen weken hard aan het werk geweest in hartje Amsterdam. Op basis van een 3D-ontwerp van ontwerper Jiri Evenhuis hebben de klussers samen met aannemersbedrijf TotalConceptBuilders van dit relatief kleine en oude appartement een modern optrekje gemaakt.Door creatief met deze 50 m2 om te gaan is het een luxe, modern appartement met een hoop technische hoogstandjes geworden, waarbij vrijwel alle apparatuur vanaf één punt bediend kan worden. De bewoonster kan zelfs via het internet haar appartement bekijken door middel van de camera's die in het appartement hangen en ze kan controleren of het alarmsysteem werkt.


In dit appartement is iedere centimeter optimaal benut. Het appartement is diamantvormig. Door alle rare hoekjes recht te trekken, is er ruimte voor het bad en de bank gemaakt, zonder merkbaar veel oppervlakte te verliezen. Om dit te bereiken zijn alle muren opengebroken. Daarna is de ruimte helemaal opnieuw ingedeeld. Vanuit de keuken kom je in de woonkamer. Om optimaal gebruik te maken van de erker is daar een op maat gemaakte zithoek gekomen. Vanuit de slaapkamer kom je via een verhoging in de badkamer. Naast het bad is er ruimte voor het toilet en een wastafel. De overige ruimte is voor de inloopkast.


Tijdens de verbouwing is de voordeur verplaatst en kom je niet meer middenin de woning binnen maar meer aan de zijkant. Daardoor is er geen hal meer nodig, Dat scheelt een paar deuren en die hal dient nu als walk-in. Hoe minder deuren hoe meer ruimte. Nu is er nog maar 1 echte deur: de voordeur, 1 schuifdeur bij het toilet en 1 spiegeldeur in de kast. Door het glas tussen de kasten te plaatsen blijft de slaapkamer ook open en wordt de kamer niet onderbroken. Het is een spectaculair eindresultaat waar de bewoonster zeker blij mee is!
Heb je ook plannen voor een verbouwing of renovatie? In samenwerking met Woon & Klusmagazine maakt TotalConceptBuilders dit mogelijk.


De voordelen van een verbouwing met TotalConceptBuilders:  • Voor totale kwaliteitsverbouwingen van hoog nivo
  • Ondersteuning van topdesigners
  • Duidelijke 3D animaties tonen het eindresultaat
  • Je hebt één aanspreekpunt in het hele renovatie- of verbouwproces

Vul hier jouw gegevens in en TotalConceptBuilders neemt contact met je op om een en ander door te nemen. Laat de voorbeelden op de website van TotalConceptBuilders jou overtuigen van onze creativiteit en kwaliteit en meld je aan!

Vergelijkbare artikelen