FANtv-nl-logo-mobile

Appartement - jong en modern

Het klusteam gaat een woon- en slaapkamer in een net opgeleverd appartement aankleden. De bewoonster kiest meestal voor veilig maar wil haar nieuwe stekkie gewaagder!

Ook dit appartement is gebouwd door TotalConceptBuilders. De gehele ruimte is geverfd in een wit tint. De kleur petrol vormt de basis van de woonkamer, deze kleur zie je onder andere terug in het behang. 

 

De stijl van de woonkamer is jong, modern en gewaagd! Omdat het een lichte ruimte is met veel ramen is gekozen voor een wengé kleurige laminaatvloer in de gehele woning. Deze kleur is niet te donker voor het appartement.

Opvallende muren
Gewaagd zijn de muren in de woonkamer. Het appartement heeft een lange wand, waar deels de keuken tegenaan zit. Deze wand is wit gebleven. Daarentegen is de muur daartegenover behangen met een ornamentbehang met een medaillon in petrol en Aubergine, op een witte achtergrond. De delen recht tegenover het raam zijn behangen met een effen petrol. Het resultaat is zeker gewaagd!

De kleur petrol komt verder terug in de aankleding van de ruimte. Om te zorgen dat het niet te druk en te donker wordt, is gekozen voor witte plisségordijnen met een dag en nachtversie.

 

Hoogglans wit
Ook de meubelen zijn voornamelijk hoogglans wit. Omdat de bewoonster voornamelijk thuis werkt, staan er maar liefst twee eettafels in hoogglans wit. Je kunt op deze manier één tafel reserveren voor werk en één als eettafel. Natuurlijk kunnen de tafels samen gebruikt worden voor een heerlijk diner met heel veel vrienden. Het totaal van twaalf leren stoelen helpt hierbij.

Het hoogglans wit komt terug in een witte kast die tegen de ornament wand is geplaatst. Je hebt dan voldoende ruimte om spullen in op te bergen. Een ander opvallende element aan de woonkamer zijn de vijf witte kastjes naast de ingang. De binnenkant is beplakt met wengé-plakfolie. De deurtjes kun je aan de hand van een katrolsysteem allemaal tegelijk openen, waardoor je de binnenkant ziet. Dit geeft een speels effect mee aan de ruimte.

Dit systeem zie je terug in het mobiele verlichtingsobject. De 'doosjes' zijn dicht en daartussen zitten open ruimtes. Deze open ruimtes kun je meer en meer afsluiten met een katrolsysteem en hoe verder je het opent, hoe meer licht er tevoorschijn komt. Dit verlichtingobject staat op wielen en is dus te verplaatsen, zodat je de twee tafels aan elkaar kunt schuiven voor een diner met velen. Tot slot heeft Bob een mobiele laptopwerkplek gemaakt, handig voor op de bank.


Chique hotelsfeer
Naast de woon- is ook de slaapkamer onder handen genomen. De slaapkamer heeft een chique hotelsfeer gekregen. Op een wand zit een fotobehang met een grote wekker en een gedicht, omdat de bewoonster houdt van lezen en rust.

Tegen de achterwand is een kast op maat geplaatst. In het laminaat is een inlay gemaakt van champagnekleurig tapijt. Deze inlay ligt precies onder het bed, zodat je als je je bed uitstapt met je voetjes op het tapijt stapt.

De slaapkamer heeft dezelfde plisségordijnen als in de woonkamer. Het nachtdeel is ook hier weer verduisterend en is hier zwart, passend bij de print op het fotobehang.

Het hoofdbord en voeteneind van het bed zijn met dezelfde stof bekleed als waar de bank en de fauteuils in de woonkamer.  Aan het voeteneind staat een commodekastje in wit, met een wengé bovenblad.

Twee verschillende stijlen maar zeker jong en modern!

Vergelijkbare artikelen