FANtv-nl-logo-mobile

De garage wordt een speelkamer

Deze garage heeft drie aparte ruimtes. De grootste ruimte wordt omgetoverd tot een speelkamer waar het hele gezin gezellig van kan genieten!

Het plan
De eerste ruimte is ingedeeld als werkplaats met een riante werkbank waar de bewoners naar hartenlust kunnen klussen. Ook zal er genoeg ruimte zijn voor de fietsen. De ruimte daarnaast wordt ingedeeld voor het kinderspeelgoed en van de grootste ruimte wordt een gezellige speelkamer gemaakt waar iedereen zijn eigen ding kan doen; knutselen, TV kijken en de nieuwste games kan spelen.

In deze ruimte is vloerverwarming gelegd, wel zo lekker voor als de kinderen op de grond aan het spelen zijn en je hebt ook nog eens lekkere warme voeten. Als vloerbedekking is gekozen voor vinyl in diverse kleuren, gesneden in een mooi patroon. Vinyl is gemakkelijk schoon te maken. Wel zo handig in een ruimte waar flink geknutseld gaat worden.

Het kroost kan hun speelgoed, spelletjes en knutsel spullen opbergen in de vrolijk gekleurde kasten. Erg origineel zijn de twee grote witte kasten met een print van Jan Jans en de kinderen. Eén van de wanden is geverfd met witte schoolbordverf dit deel is afgewekt met kooflijsten. Zo lijkt het net een schilderij waar de kinderen met veel plezier kunnen krijten. Opvallend is de flatscreen-tv met een ook weer lijst eromheen. Hierachter is een elektrisch bedienbaar rolgordijn weggewerkt, met daarop een tekening van de kinderen.

Kijk je naar het plafond dan krijg je het gevoel dat je kijkt naar een groot dakraam. Er is een grote wolkenfoto behangen op het plafond ook hier zit een lijst omheen, zo ontstaat het dakraam effect.

Klein en groot
De tafel in de speelkamer is voor zowel jong als oud. Het tafelblad is gemaakt van honingraatkarton, met daarop een plexiglasplaat, zodat je er toch op kunt tekenen. In die plaat zitten gaten, zodat je de structuur van het karton kunt gebruiken om stiften en potloden in te steken. Het onderstel van de tafel heeft een strijkplanksysteem, waardoor het op kinderhoogte en op normale tafelhoogte gesteld kan worden.

De krukjes zijn schilderpaletten, met kwasten als pootjes. Deze zijn op de hoogte voor de 'kindertafel'. Je kunt er twee op elkaar stapelen, zodat je op de hoogte komt van de volwassentafel. De kwastenpoten van het bovenste deel zakken dan deels weg in het onderste deel, zodat het geheel stevig wordt.

Een multifunctionele speelkamer voor het hele gezin!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl