FANtv-nl-logo-mobile

Doe meer met de hal

Over het algemeen is de hal één van de saaiste ruimtes in huis. Aangezien het toch de entree is van je huis, is het zonde om deze relatief kleine klus te laten liggen.

Aan de hand van de oriëntaalse woonkamer, is de gang veranderd in een Afrikaanse stijl. De hoofdtinten zijn zwart en sereen wit, gecombineerd met een zebraprint. De deuren hebben een nieuwe look gekregen door heel eenvoudig er een lijst op te monteren en deze vervolgens zwart te schilderen.

Om de leidingen weg te werken en om hoogte te creëren zijn er koven tegen de wanden en op het plafond gemaakt. De zebraprint komt naar voren in de tapijttegels die op de wanden zijn bevestigd. In de hal hebben de meeste mensen een saaie plafonnière, maar vervang deze nu eens voor een echte eyecatcher! In de Afrikaanse hal hangen bolvormige sfeerlampen wat niet alleen voor licht zorgt, maar ook voor een mooie decoratie.

 

 

In de hal staat een bankje, gecombineerd met de garderobe. Het zitvlak kan omhoog waardoor je er jassen aan kunt hangen en handschoenen en dergelijke kunt opbergen.

Kortom kijk eens creatief naar je hal, want het hoeft helemaal niet zo'n ingrijpende klus te zijn!

Kijk eens bij de foto's bovenaan dit artikel ook eens bij de andere hallen, zo doe je inspiratie op!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl