FANtv-nl-logo-mobile

Buiten ledstrips installeren

Ledstrips zijn helemaal hip. En terecht, want met deze strips met led-lampjes kun je prachtige effecte bereiken. Binnen, maar ook buiten. Bij gebruik van ledstrips buitenshuis is het aan te raden gebruik te maken van waterproof / waterdichte ledstrips.

led-verlichting

De naam van de waterdichte ledstrips is niet helemaal correct want waterproof ledstrips zijn er niet voor bedoeld om onder water te gebruiken. Daarvoor zijn ze ondanks hun naam niet waterdicht genoeg. Wel kunnen ze prima tegen stof en regenwater, je kunt ze dus goed buiten of in een badkamer gebruiken.

De installatie van waterdichte ledstrips is wel iets complexer dan het plaatsen van gewone ledstrips. gelukkig kun je op internet een duidelijke handleiding vinden voor het aansluiten van waterdichte ledstrips. Ga voor deze installatie-handleiding naar de website LEDworld en kies voor 'Informatie en downloads".

Bij LEDaanbieding kun je ook voordelig ledstrips en andere benodigdheden kopen. LEDaanbieding is de goedkoopste aanbieder van ledstrips in Nederland.

Tags: verlichting, buitenverlichting,