FANtv-nl-logo-mobile

Een vakman voor iedere klus

Je hebt een klus te doen die je niet zelf kan of wil uitvoeren. Hoe kom je dan aan een goede vakman tegen een lage prijs? ManoMano is de antwoord op deze vraag. ManoMano is een website die je in contact brengt met vakmensen bij jou uit de buurt. Je plaatst je klus op de website, en krijgt voorstellen van een aantal vakmensen uit je regio die deze klus kunnen klaren. Dit gebeurt vrijblijvend en anoniem zodat je in alle rust een keuze kunt maken uit de aanbiedingen (of er helemaal van af kunt zien). Dit alles is voor consumenten helemaal gratis!

 vakman-zoeken

Er zijn wel meer website die deze dienst aanbieden, maar ManoMano is professioneel en heel veelzijdig. ManoMano werkt alleen met gescreende vakmannen zodat er bij het uitvoeren van de klus geen amateur die wat bij wil beunen op de stoep staat. Het aanbod aan vakmannen en vakvrouwen is heel breed. Voor een schilderklus, timmerwerk, een goede loodgieter, stucwerk of het plaatsen van een keuken of van beglazig kun je bij ManoMano terecht. ook elektriciens, een metselaar, een loodgieter of iemand die een dakkapel of aanbouw voor je kan verzorgen vind je via deze klusdienst.

 

 

De beste manier om ManoMano te leren kennen is door een klus te plaatsen. Het is vrijblijvend en gratis. En daarna weet je precies wat het laten uitvoeren van een klus door een vakman kost.

Vergelijkbare artikelen