FANtv-nl-logo-mobile

Prefab dakkapellen. Ook als maatwerk.

Prefab dakkapellen zijn dakkapellen die al in de fabriek helemaal in elkaar gezet worden. Het is echter een misverstand om te denken dat je bij prefab dakkapellen alleen uit standaard kapellen kunt kiezen. Ook maatwerk is mogelijk.

prefab-dakkapellen-op-maat

Het enige verschil met gewone kunststof dakkapellen is dat de prefab kapellen in de fabriek al helemaal pasklaar gemaakt worden. Ze hoeven op locatie alleen maar op het daar gemaakte gat in het dak te worden geplaatst en vast te worden gemaakt. Het woord prefab staat voor prefabricated (voorgefabriceerd).

Een dakkapel is een relatief goedkope manier om ruimte aan je huis toe te voegen. De kosten zijn vele malen lager dan die van bijvoorbeeld een uitbouw, terwijl je met een dakkapel verbazend veel licht en ruimte aan je huis kunt toevoegen. Een raamloze rommelzolder wordt met een dakkapel een volwaardige slaapkamer. Met aan weerskanten een dakkapel wordt de zolder een complete verdieping, waar meerdere slaapkamers te maken zijn.

Via Solvari kun je de kosten voor een dakkapel opvragen. Daarbij kun je de leveranciers een prijsopgave laten maken voor de dakkapel zoals jij hem hebben wil. Met de kleuren en het kleurpatroon van je keuze, het aantal ramen dat je wilt hebben enz.

Tags: dakkapel, zolder