FANtv-nl-logo-mobile

Deuren vervangen

Bij kozijnen denken de meeste mensen aan ramen, maar wist je dat de leveranciers van houten, aluminium en kunststof kozijnen ook prachtige deuren voor je kunnen plaatsen?

deur-vervangen

Evenals raamkozijnen zijn deze in diverse materialen verkrijgbaar. Je hebt klassiek houten deuren maar ook praktische kunststofdeuren en moderne metalen deuren. Via Solvari kun je gratis offertes opvragen bij maximaal vijf installateurs in je eigen regio. Deze kunnen je alle soorten deuren leveren, zowel buitendeuren als binnendeuren, maar ook bijvoorbeeld tuindeuren.

Openslaande deuren
En wat te denken van mooie openslaande deuren? Door in de pui openslaande deuren te laten plaatsen, wordt je huis gevoelsmatig veel groter. Zodra het weer het toelaat, kun je de deuren open doen en vanuit huis heerlijk genieten. Oook openslaande deuren kunnen geplaatst worden in verschillende materiaalsoorten: hout, aluminium en kunststof. Vooral de openslaande deuren van kunststof zijn erg in trek, doordat ze bijna geen onderhoud nodig hebben.

6% BTW
Ook het plaatsen van andere deuren valt onder de tijdelijke 6% regeling. Ook hiervoor betaal je dus tijdelijk maar 6% BTW wat de prijs natuurlijk enorm drukt.

Tags: kozijnen, deur