FANtv-nl-logo-mobile

Creatief met schoolbordverf

Met schoolbordverf kun je heel mooie en originele effecten bereiken. Hier wat voorbeelden van leuke toepassingen van schoolbordverf.

schoolbordverf tips

Schoolbordverf is goedkoop te koop bij de goede online winkels met verf

(Aan)tekeningen in de keuken
De meeste schoolbordverf wordt niet gebruikt voor de kinderen, maar in de keuken. Want het is reuzehandig, zo'n prominente plek voor het boodschappenlijstje en andere mededelingen.

schoolbordverf keuken

Wees niet bang en gebruik gerust de hele achterwand of zelfs een hele muur als schoolbord. Laat de kinderen er op tekenen, en beschrijf ze met je favoriete teksten.

Krijtkast kinderkamer
Maar veel schoolbordverf wordt natuurlijk ook in de kinderkamer gebruikt. Je kunt een stuk van een muur of meubel als schoolbord gebruiken, maar doe eens ruig en verf een hele kast met schoolbordverf. Je krijgt dan een mooie zwarte kast die de kinderen zelf kunnen "beschilderen" met krijt. Iedere dag weer een nieuw design!

schoolbordverf kast

Overzicht
Of maak van je muur één groot overzicht. In de werkkamer in onderstaand voorbeeld is gebruik gemaakt van meerdere tinten schoolbordverf. Zo maak je een vakkenwand die ideaal is om als agenda te gebruiken. Schrijf er op met krijt, of plak je aantekeningen op de juiste dag. Een ideale toepassing voor kantoor of studeerkamer.

schoolbordverf kalender

Maar meer bescheiden kan ook. Je hoeft niet meteen een hele wand te verven. Hieronder is een strak vierkant gemaakt dat als memoblok dienst doet.

schoolbordverf memo

Schoolbordverf in de woonkamer
Ook in de woonkamer kun je steeds wisselende decoraties maken met schoolbordverf. Het ene moment zet er spreuken of teksten op, dan weer een mooie tekening. Zo wisselt je interieur als een kameleon van sfeer.

schoolbordverf woonkamer

Wees creatief
Het leuke met schoolbordverf is dat je na het verven alles met die laag kan. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaand "special effect". Met fantasie en een krijtje kun je veel leuks van je schoolbordmuur maken.

 schoolbordverf slaapkamer

Tags: Verven, muurdecoratie