FANtv-nl-logo-mobile

fischer UX plug: perfecte grip in alle wanden

Als je iets aan de muur wilt ophangen, dan heb je daar pluggen en schroeven voor nodig. Maar wanden kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. En voor ieder materiaal is er een specifieke plug. Maar wat nu als je niet weet van welk materiaal de muur gemaakt is? Dan kun je goed uit de voeten met de universele plug van Fischer!Het kan gebeuren dat je niet precies kan bepalen uit welk materiaal de muur is opgebouwd. Dan wordt het kiezen lastig. Maar als je geen al te zware dingen hoeft op te hangen, zoals wandrekken, plinten, kabelgoten lampen en zeepbakjes, dan is dat geen probleem. Dan kies je gewoon voor de UX, de universele plug van fischer. Deze kun je in alle materialen toepassen, waaronder beton, metselwerk, cellenbeton en gipskartonplaten.


Spreiden
Bij toepassing in massieve bouwstoffen wordt de fischer Universeelplug UX zonder schroef in het boorgat geplaatst en daarbij licht samengedrukt. Door het aandraaien van de schroef wordt het nylonmateriaal gespreid en tegen de boorgatwand gedrukt.


Verknopen
Bij toepassing in holle stenen en platen verknoopt de fischer Universeelplug UX door het aandraaien van de schroef in de holle ruimte. De UX vervormt zich om de schroef tot een compacte knoopvorm die voor een betrouwbare bevestiging zorgt.


Doorsteekmontage
Door het te bevestigen bouwelement wordt een gat in de ondergrond geboord. Aansluitend wordt de  fischer Universeelplug UX tegelijk met de schroef ingeslagen. De geïntegreerde inslagblokkering verhindert voortijdige spreiding

Vergelijkbare artikelen