FANtv-nl-logo-mobile

Laminaat met de uitstraling van tegels

Zoals de naam al zegt is een laminaattegel is laminaat in de vorm van een tegel. Deze 'steentegels' zien er warm en sfeervol uit, en hebben het gemak wat je van laminaat kunt verwachten.

Zo zijn laminaattegels erg makkelijk om te leggen. Het is nu een koud kunstje om van je kamer, keuken of badkamer een origineel gestylde ruimte te maken.

Het zijn steentegels die warm en sfeervol zijn maar ondertussen ook betaalbaar,veelzijdig en onderhoudsvriendelijk. De Quadro van Quick Step is zo'n laminaattegel die er uit ziet of het een stenen tegel is. Het laminaat met het Uniclic-systeem kun je uiterst makkelijk leggen. In een mum van tijd maak je van je kamer een unieke ruimte. Je kunt de laminaattegels namelijk in kruis- of half-half verband plaatsten of ze combineren tot een dambord. Je kunt met dit laminaat dus alle kanten op.


Bijkomend voordeel is dat je geen lijm hoeft te gebruiken, wat weer een hoop gepruts,knoeien en wachten scheelt! Na het leggen kun je dus onmiddellijk je meubels plaatsen voor de 'finishing touch'.

Het laminaat, en dat is ook niet geheel onbelangrijk erg onderhoudsvriendelijk. Stof en ander vuil zijn makkelijk te verwijderen. Heb je een keer gemorst of kleeft er stof aan het laminaat dan kun je dit met een vochtige doek makkelijk schoonmaken en houden!

Tip
Kijk voor alle soorten laminaat en andere vloerbedekking bij Lab21.

Tags: vloerbedekking, laminaat, tegels