FANtv-nl-logo-mobile

EWT Optiflame: Sfeer en warmte in ieder huis

De wintermaanden zijn aangebroken en we zijn weer veel binnenshuis te vinden. De donkere maanden zijn bij uitstek de maanden waarin gezelligheid en warmte centraal staan.Gezellig rondom de haard is nu voor iedereen mogelijk met de EWT Optiflame ook als je niet beschikt over een schoorsteen! Gezelligheid en warmte zijn thema's die passen bij de winter. En eigenlijk bij ons allemaal. En zeker in deze maanden zijn we veel binnen te vinden. Om het extra behaaglijk te maken stoken we de kachel extra op en zorgen we voor warme sfeer. En wat betreft de sfeer; daar is de haard natuurlijke uitermate geschikt voor!


Nadeel van de haard is wel dat deze niet in ieder huis te vinden is, of dat het huis ongeschikt is! Met de komst van de EWT optiflame zijn deze problemen opgelost!


De EWT optiflame is een elektrische haard die overal in huis te plaatsen is. De EWT optiflame is er in diverse modellen. En zo is er dus voor ieder plekje in huis wel een geschikt model te vinden.


De EWT optiflame beschikt over een uniek gepatenteerd vlammenspel. Je kijkt en voelt dus de warmte van een 'echte openhaard'! Ruim 2000 watt vermogen zorgt ervoor dat van deze speciale ervaring dagelijks en overal kunt genieten.


Overal? Ja, want simpeler kan eigenlijk niet. Het is een kwestie van de stekker er in en klaar! Just plug and play dus! Een groot bijkomend voordeel is natuurlijk dat je wel de lusten maar niet de lasten van een openhaard hebt! Geen troep,as of rooklucht in je huis, maar wel warmte en sfeer!


Kijk voor meer informatie op de website van EWT optiflame


Vergelijkbare artikelen