FANtv-nl-logo-mobile

Een plafond voor elke ruimte

Toe aan een nieuw plafond, maar je wilt geen rommel? Een Plameco-plafond is de oplossing. Het plafond wordt vlak onder het bestaande aangebracht. Wil je een thuisbioscoop, dan is dit plafond ideaal.Ideaal voor elke ruimte
PLAMECO Plafonds voldoen aan alle gestelde normen en eisen. Het is een lichtgewicht plafond van hoogwaardig kunststof, dat bestand is tegen droogte, koude en warmte en bovendien vochtbestendig is. Deze eigenschappen garanderen een minimum aan onderhoud. Dankzij dit unieke materiaal zijn de plafonds geschikt voor elke ruimte in huis.


Er zijn oneindig veel mogelijkheden: van klassiek tot strak modern, altijd passend bij je interieurwensen. Een plafond met ornamenten in de woonkamer, een aparte kleur in de keuken, of een ingebouwde sterrenhemel in je thuisbioscoop, het is allemaal mogelijk.


Een scala aan kleuren
Er is heel veel mogelijk met dit unieke plafond-systeem. Een scala aan kleuren bijvoorbeeld, in mat, gemêleerd of hoogglans, met hoogteverschillen of een gedurfde kleurencombinatie.


Met deze kleuren kan je accenten aanbrengen, ruimtes optisch vergroten of juist verkleinen. Er zijn nauwelijks grenzen aan het systeem, zelfs driedimensionale plafonds zijn mogelijk.


De details maken je plafond nog persoonlijker. Die ene lamp, of juist die rij spotjes, een rozet of een sierbies, een contrasterende afwerking of juist in ton-sur-ton. Een aantal dingen zijn al standaard geïntegreerd, zoals een schilderij-ophangsysteem.


Een adviseur van Plameco helpt je graag bij het maken van de keuzes en kan je wijzen op de vele mogelijkheden. Dat maakt de keus misschien niet gemakkelijker, maar wel persoonlijker. Elk Plameco plafond is uniek, omdat elk plafond maatwerk is, afgestemd op jouw wensen en jouw situatie.

Vergelijkbare artikelen