FANtv-nl-logo-mobile

Gezond het nieuwe jaar in

De kerstboom is de deur uit en heeft plaats gemaakt voor goede voornemens. Is het afgelopen met de gezelligheid? Nee hoor, met een plant die bij jou past, kun je het nieuwe jaar niet beter beginnen!Gezelligheid
Massaal maken we in december plaats voor een kerstboom in huis. En met tal van accessoires zorgen wij voor een gezellige huiselijke sfeer. Maar na de feestdagen gaat de kerstboom eruit en blijft een kale, sfeerloze plek achter. Daar moet wat aan gedaan worden!


Begin het jaar eens goed en haal een mooie grote kamerplant, zoals de prachtige en sierlijke paradijsvogelplant (strelitzia regina) zoals je in onze uitzending kunt zien. Of iets bijzonders zoals een exotische dadelpalm. Er is altijd wel een mooie kamerplant die bij je past!


Goede voornemens?
Januari is traditiegetrouw de maand van de goede voornemens. Een van de voornemens is dat we wat meer om onze gezondheid denken. Deskundigen zijn het er allang over eens: kamerplanten dragen bij aan een gezonde leefomgeving.


Planten zijn echte luchtzuiveraars. Maar ook werken ze rustgevend en stress verlagend. En niet te vergeten: kamerplanten zijn gewoon heel sfeervol in het interieur, zeker als hij in een mooie sierpot staat. Planten laten je huis leven!

Vergelijkbare artikelen