FANtv-nl-logo-mobile

Duscholux: Badkamers op maat

Een schuin dak, leidingkoker, kozijn, laag muurtje, nis met afwijkende breedte, tegelwerk met een bepaalde hoogte; het zijn vaak obstakels die de toepassing van een standaard badkamer onmogelijk maken.


Duscholux is fabrikant van douchewanden, douchebakken, baden, whirlpools, stoomcabines, fitnessdouches en massagepanelen. Je kunt terecht voor gunstig geprijsde basismodellen tot zeer exclusieve producten voor de inrichting van een luxe badkamer.
Inkorten, afschuinen, uitsparen.
Duscholux kan veel lastige situaties in badkamers oplossen door het bewerken van de producten. Afschuinen van deuren of zijpanelen. Het toepassen van verkorte zijpanelen. Uitsparingen in profielen en/of glasdelen. Producten met afwijkende hoogte of breedte. Voor vrijwel ieder inbouwprobleem hebben zij een oplossing.


Inmeetservice
Duscholux levert uitsluitend via de technische groothandel en de sanitairinstallateur. Ter ondersteuning hiervan beschikken ze over een servicedienst waarop een beroep gedaan kan worden voor het inmeten van lastige situaties en ook voor het monteren van deze ingemeten producten.

Vergelijkbare artikelen