FANtv-nl-logo-mobile

Wienerberger: Voor keramische bouwmaterialen

Ben je opzoek naar bakstenen en dakpannen voor je huis? Dan kun je terecht bij Wienerberger. Het bedrijf levert een totaalassortiment keramische bouwmaterialen.Je kunt er niet alleen terecht voor keramische bouwmaterialen, maar ook voor duurzame oplossingen in keramisch bouwen. Wienerberger wil blijvende waardes creëren met natuurlijke producten. Met respect voor het milieu en overtuigd van de esthetische waarde en het comfort van keramische bouwmaterialen.


Terca gevelbakstenen
Terca gevelbakstenen zijn er in honderden vormen en kleuren. Een enorme schakering als inspiratiebron. Creëer je eigen stijl: modern, traditioneel of nostalgisch. De keuze is zo goed als onbeperkt. Geef je wonen kleur.

Koramic keramische dakpannen
Koramic keramische dakpannen, een kroon op elk huis. Koramic dakpannen zijn onverwoestbaar en blijven een leven lang mooi. Je toekomstige woonhuis krijgt extra waarde. Meer dan twintig modellen in diverse uitvoeringen en kleuren maken elke vorm van het dak mogelijk.
Porotherm keramische binnenmuurstenen
Porotherm keramische binnenmuurstenen van staan garant voor warm en comfortabel wonen. Ze isoleren het geluid, en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. En omdat de kans op scheuren minimaal is, blijven gestuukte wanden mooi en glad.

Vergelijkbare artikelen