FANtv-nl-logo-mobile

Opel Rent: Flexibel, gemakkelijk en dichtbij

Je kunt niet voor elke gelegenheid een auto hebben. Bij Opel Rent kan het wel. Je vindt voor elke behoefte een ander model, die niet alleen jouw probleem oplost, maar ook veel rijplezier biedt.


Een bestelwagen voor het vervoer van producten? Een tijdelijke auto voor de vakantie? Welke wens je ook hebt, Opel Rent heeft voor jou telkens de juiste oplossing. En dat alles met een landelijk dekkend netwerk van vestigingen in Nederland.

Onder de naam 'Opel Rent' bieden de Opel dealers een diversiteit aan verhuurformules aan, van verhuur voor korte termijn tot short lease. Op deze manier komen de dealers tegemoet aan een toenemende vraag naar oplossingen voor vervangend vervoer of tijdelijke auto's voor korte of middellange periodes.

Opel Rent is ook uitstekend geschikt voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Met Opel Rent biedt de Opel dealer een bijkomende service tegen een gunstige prijs. Of het nu om een tijdelijke auto gaat voor een nieuwe medewerker in z'n proeftijd, of om een bestelauto voor speciaal vervoer. Omdat er uitsluitend nieuwe auto's worden ingezet, is het tevens een ideale manier om de nieuwste modellen te leren kennen en te ervaren.


Ook een auto reserveren is heel eenvoudig: via een gratis telefoonnummer kun je snel en efficiënt een reservering ingeven. De dichtstbijzijnde dealer zal vervolgens contact met je opnemen.


Kijk voor meer informatie op de website van Opel Rent


Vergelijkbare artikelen