FANtv-nl-logo-mobile

Financieren kunststof kozijnen

Bouwkundige verbeteringen zoals nieuwe kozijnen zijn vaak een flinke uitgave. Hoe kun je zo'n investering nu het beste financieren?
Veel klanten van KeurKozijn kiezen voor een financiering door middel van een financieringssysteem, het KeurGarantPlan, waarbij je de investering achteraf in maandelijkse termijnen terugbetaalt. Het is voor huiseigenaren in de meeste gevallen veel voordeliger om een grote investering op deze manier te financieren dan contant te betalen. Over de gehele looptijd genomen betaal je minder rente dan dat je ondertussen van je spaargeld op de bank over diezelfde looptijd aan rente erbij krijgt.
Het financieringssysteem heeft verschillende voordelen. Het systeem biedt een lage rente, je hebt altijd een vaste lage maandlast, je hebt nooit een boeterente, geen afsluitprovisie en geen enkele verplichting tot het afsluiten van allerlei dure polissen. Je zit nooit vast aan een bepaalde termijn omdat je elk moment kunt over sluiten.


Daarnaast heb je als woningeigenaar te maken met een belastingvoordeel. De rente die gemoeid is met bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen, is voor 100% aftrekbaar van je inkomen. Zo loopt het voordeel nog verder op. Het exacte voordeel hangt af van je persoonlijke financiële situatie.

Vergelijkbare artikelen