FANtv-nl-logo-mobile

Daglicht in je huiskamer met een serre

Door een serre te laten plaatsen breng je niet alleen licht in huis, maar vergroot je ook je woonoppervlak. Daglicht zorgt ervoor dat we ons beter voelen, alerter zijn en beter presteren.

Dat verklaart ook waarom wij 's winters wat somberder zijn en minder energie hebben dan zomers. Daglicht is dus erg belangrijk. Serres heb je in allerlei soorten en maten.

Een serre wordt echt als een extra leefruimte gebruikt, bijvoorbeeld als eetkamer, als loungeruimte of om de woonkamer te vergroten. Een hoop mensen denken dat een serre altijd groot moet zijn en dat ze daardoor een groot stuk tuin kwijtraken.

Toch hoef je geen grote serre te bouwen om een groots effect te bereiken. Met een serre van een meter creëer je al een veel grotere ruimte doordat er een hoop daglicht naar binnen schijnt.

Mocht je nu geen serre willen, maar toch meer daglicht in huis, dan kun je ook voor een glazen schuifdak kiezen. Dit schuifdak is eenvoudig te bedienen en waardoor je ook voor wat extra frisse lucht kunt zorgen.

Wil je weten wat een serre of andere verbouwing kost? Kijk dan op Solvari.

 

Tags: serre