FANtv-nl-logo-mobile

Snel bevestigen van zware objecten

Het aanbrengen van kit kost vaak toch nog wat tijd. Met de Pattex SuperMontage Classic gaat het aanbrengen van zware objecten een stuk sneller.
Het aanbrengen van kit kost vaak toch nog wat tijd, je moet de kit aanbrengen, het object tegen de ondergrond aandrukken, weer loshalen, een paar minuten laten drogen en definitief weer goed aandrukken.


De Pattex SuperMontage Classic is een nieuw soort kit, waarbij die vast-los-vast methode niet meer nodig is dankzij de nieuwe Instant Tack technologie. Je brengt de kit aan, drukt het object aan en het zit in één keer vast. Het is niet alleen een stuk sneller, maar je hebt ook een betere hechting en een sterker eindresultaat. Je hebt er zelfs geen lijmklemmen bij nodig!


De SuperMontage Classic is uitermate geschikt voor het aanbrengen van zware objecten, zoals vensterbanken, drempels, tegels en andere wand- en vloermaterialen. De kit kan worden aangebracht op een ondergrond van beton, hout, steen, metaal en vele kunststoffen. Voor het aanbrengen is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon, droog en vetvrij is.


Deze snel hechtende montagelijm is waterbestendig, kort na het aanbrengen kun je het nog corrigeren en je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl