FANtv-nl-logo-mobile

Kunststofvloeren, een trend op woongebied

Er is steeds meer vraag naar industriële materialen, zoals kunststofvloeren in huis. Met een strakke en industriële vloer onderscheid je je van de traditionele vloerbedekking.

Waaruit bestaat een kunststofvloer?
Indri krijgt veel vragen over deze kunststofvloeren. Deze vloeren worden veelal over een al reeds aanwezige zandcementen dekvloer aangebracht in een laagdikte van circa 2 mm. Het materiaal is een vloeibare kunststof op basis van hoog-elastische polyurethaan.


Het uiterlijk
De vloer heeft een geheel strak gekleurd uiterlijk met een matte of zijdeglans afwerking. Het door toegepaste materiaal is van de hoogste kwaliteit, door de inhoudstoffen kleurvast en UV-bestendig, en zal een lange tijd zijn kleur behouden. Kortom, een bijzondere vloerafwerking voor in de woning.Indri is een middelgroot vloerenbedrijf met een lange en rijke traditie. Ruim 75 jaar actief in Noord Holland en werkzaam in bouw en industrie. Naast de traditionele dekvloeren worden ook gietvloeren en staalplaatbetonvloeren in de bouw aangebracht. De afdeling kunststofvloeren houdt zich bezig met een aanbrengen van allerlei soorten kunststofvloeren voor bedrijven en particulieren. Door dit specialisme uit te diepen is een hoge kwaliteit verkregen in het eindresultaat. Een particulier stelt hoge eisen aan het uiterlijk van een vloer.


Vergelijkbare artikelen