FANtv-nl-logo-mobile

Zonder verbouwen, een nieuw plafond

Je ziet op tegen de rommel, maar wilt wel graag een plafond dat bij je interieur past. En dan nog het liefst met spotjes en een mooie sierlijst.
Plameco brengt een nieuw plafond aan onder het bestaande plafond. Het bestaande plafond kan dus gewoon blijven zitten en er hoeft dus niets gesloopt te worden. Geen gesleep met kasten, banken en andere groet meubelstukken. Binnen 1 dag heb je een nieuw plafond, zonder dagenlang in de rommel te zitten.


Je kunt kiezen uit zo'n 100 verschillende kleuren in mat, gemarmerd of hoogglans, inbouwspots te kust en te keur en sierlijsten van strak modern tot klassiek geprofileerde sierlijsten. Bestaande lampen kunnen precies worden opgehangen waar jij ze wilt, zonder storende draden langs het plafond. Een andere mogelijkheid is een plafond met daarop een foto.In deze woonkamer is gekozen voor een mat wit plafond, met een hele strakke aluminiumkleurige omlijsting en vierkante inbouwspots, in hetzelfde aluminium. In de hal en het toilet zit een zwart hoogglans plafond, zodat beide ruimtes royaler lijken.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl