FANtv-nl-logo-mobile

Weet wat je bespaart met de energiemeter!

Inzicht in jouw energieverbruik helpt om gericht energie te besparen. Goed voor de  portemonnee en het milieu! Met de slimme energiemeter van Oxxio heb je direct inzicht in jouw verbruik.Je kunt online jouw eigen verbruik volgen en direct zien waar pieken in jouw energieverbruik zitten. Doordat het systeem draadloos op afstand jouw gegevens uitleest hoef je nooit meer jouw meterstanden door te geven.


Oxxio is de eerste energieleverancier die dit slimme meetsysteem aanbiedt. Oxxio werkt samen met de gerenommeerde bedrijven KPN en IBM.


We gebruiken met z'n allen steeds meer energie. En de energieprijzen blijven stijgen. Oxxio helpt je graag de kosten in de hand te houden. Niet alleen met lage energietarieven, maar ook met energiezuinige producten. De slimme energiemeter is één van die producten waarmee je simpel kunt besparen.


Bespaar snel met de slimme meter van Oxxio. De installatie door een erkend installateur is kosteloos. Daarmee bespaart je direct € 119,- aan installatiekosten. Door bewust met energie om te gaan kun je bovendien tientallen euro's op jouw energierekening besparen.

Vergelijkbare artikelen