FANtv-nl-logo-mobile

Plafond voor een groot oppervlak

Klussen en verbouwen is leuk en mag best een tijdje duren. Maar als alle vloeren, muren, deuren en kozijnen opgeknapt zijn, dan heb je het wel een beetje gehad.En het plafond kan je al helemaal gestolen worden. Toch is het mogelijk om ook een plafond binnen één dag op te knappen. Te vaak is het plafond als laatste aan de beurt omdat het de meest lastige klus en minst leuke klus is. Je zou het kunnen uitbesteden. Maar aan wie? De stukadoor is een optie, maar die bezet je woonkamer voor minimaal een week en rachels met gipsplaten. Dit kan een alternatief zijn, tenzij je het snel gedaan wil hebben.


Verrassing
Bij Plameco plafonds ben je aan het juiste adres als het om snelheid gaat. In de meeste gevallen kun je gezellig een dagje uit terwijl je plafond wordt gemaakt. Bij thuiskomst merk je in eerste instantie niets. Er is niemand, er staat geen rommel in de woonkamer, er is niets. Totdat je omhoog kijkt. Want dan zie je je spiksplinternieuwe plafond.  


Ook een groot oppervlak, zoals een oud klooster dat werd omgebouwd tot een familiehotel met restaurant, was voor Plameco geen probleem. De transformatie van het klooster was op het plafond van het restaurant na geheel gedaan. Elke dag dat het restaurant niet open is kost geld. Mede daarom kozen zij voor een Plameco plafond. Het betrof een behoorlijke oppervlakte, maar ondanks dat is het restaurant slechts twee dagen dicht geweest.


Naast alle bovengenoemde eigenschappen is een Plameco plafond toe te passen in alle denkbare uitvoeringen, zoals voorzien van prints of in 3D-vormen.

Vergelijkbare artikelen