FANtv-nl-logo-mobile

Film je verbouwing

Wil je precies bijhouden wat er allemaal verandert tijdens je verbouwing? Pak een camcorder en leg het vast! Maar door al die losse bandjes is de kans groot dat je snel iets kwijt raakt.


Verbouw jij je slaapkamer, plaats je zelf een nieuwe keuken of wil je jouw vriend of vriendin verrassen door een compleet nieuwe tuin aan te leggen? Dan is het natuurlijk erg leuk om het later nog eens terug te kijken. Het is alleen jammer dat je alles op bandjes moet zetten. Of je raakt ze kwijt, of je kunt ze alleen maar in de camera zelf afspelen.


Nooit meer wisselen
Gelukkig heeft JVC tegenwoordig digitale camera's met een harde schijf. Zo hoef je niet steeds de bandjes te verwisselen, want je slaat al je gefilmde materiaal direct op de camera zelf op. Hierna is het een fluitje van een cent om de opgenomen beelden op een DVD-tje te zetten.


Docking Station
De camera's uit de Everio-lijn hebben niet alleen een harde schijf van dertig gigabyte waar je maximaal 37.5 uur mee kunt opnemen, ze zijn ook nog eens erg compact en hebben een superlicht design. Ben je klaar met filmen? Sluit dan je camera met een kabeltje aan op de pc en zet je zelfgemaakte film op een DVD. Vind je dit te omslachtig? Dan kun je een docking station aanschaffen, waarmee je je film direct vanaf de camera op een DVD kunt zetten.


Wil je meer informatie over de JVC Everio Digitale HDD Camera? Stap dan eens binnen bij BCC. Zij kunnen je voorzien van compleet en deskundig advies.

Vergelijkbare artikelen