FANtv-nl-logo-mobile

Flexibel en toch sterk

Wist je dat hout door het weer constant in beweging is? Als je je huis of schuur wilt isoleren, moet je dus een materiaal hebben dat flexibel is. Daarom is er isolatieschuim dat extra flexibel is.


In een houten huis zitten vaak veel openingen die voor veel geluid, kou en wind zorgen. Deze openingen moeten dus worden dichtgemaakt. Het beste gaat dat met isolatieschuim. Maar omdat hout constant in beweging is, moet het isolatieschuim erg flexibel zijn.

Flexibel
Rubson Isolatieschuim Flex is een zeer flexibele isolatieschuim en is erg geschikt voor het isoleren van kozijnen, het dichten van gaten en voegen. Door de dichte celstructuur van het schuim zijn de openingen na het spuiten van schuim extra goed geïsoleerd tegen kou en geluid.


Uitharden
Nadat je de bus minimaal dertig seconden hebt geschud, kun je slang op het ventiel schroeven. Door dit speciale ventiel kun je de bus binnen vier weken hergebruiken.


Let op dat je de opening maar voor de helft vol spuit. Omdat het schuim nog uitzet, zal het de gaten netjes opvullen. Na een dag is het schuim volledig uitgehad en heeft het zijn optimale isolatiewaarde bereikt. Nu kun je het ook snijden, zagen en schuren. Het is zelfs mogelijk om de Rubson Isolatieschuim Flex te bepleisteren of te schilderen.


Rubson Verwijderaar
Als het schuim uitgehard is, kun je uitstekende delen gemakkelijk wegsnijden. De restjes krijg je weg met de Rubson Verwijderaar voor uitgehard Isolatieschuim. Na een uur intrekken, kun je het heel gemakkelijk verwijderen met een doek.

Vergelijkbare artikelen