FANtv-nl-logo-mobile

Creëer sfeer met zonwering

De zomer komt eraan: een goed moment om op zoek te gaan naar zonwering. Je haalt niet alleen het directe zonlicht weg, maar je creëert ook een beschutte plek met sfeer.

De keuze voor een bepaald type zonwering is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats de woningstijl: bij een modern huis kun je beter kiezen voor een strakke en eigentijdse oplossing. Dat is in tegenstelling tot een ouder huis, waar klassieke zonwering beter past. Daarnaast speelt de aanwezigheid van een balkon of terras mee.
 
Veel mogelijkheden

Tot slotte moet je rekening houden met de bevestigingsmogelijkheden, zoals de hoogte van de montageplaats en het materiaal waar de zonwering tegenaan komt. Tegenwoordig is er een groot aanbod van verschillende soorten zonwering. Zo kun je kiezen voor markiezen, knikarmschermen of een terrasoverkapping of één van de vele andere mogelijkheden.

Passende oplossing
Voor ieder huis is er een passende oplossing. In de showrooms van de leveranciers zijn alle mogelijkheden en trends te bekijken. Door het maken van een tekening kan je goed zien welk type zonwering het beste bij je huis past.

Knikarmschermen
Knikarmschermen worden veel toegepast in moderne omgevingen. Knikarmschermen bestaan in een grote variëteit van breedtes en zijn in diverse kleuren leverbaar. Ook het frame van het scherm kan op kleur bijpassend bij uw schilderwerk geleverd worden.

Het knikarmscherm is tegenwoordig meer dan alleen een scherm. In combinatie met een zon en windautomaat geeft het scherm u een goede bescherming tegen ongewenst zonlicht. Door slimme systemen wordt de daglichtinval in uw woon of werkkamer goed gereguleerd.

Vergelijkbare artikelen