FANtv-nl-logo-mobile

Met Actis zit je er warmpjes bij

Wil jij je huis goed geïsoleerd hebben en toch niet al te veel ruimte in je huis kwijt raken. Het isolatiemateriaal van Actis is maar 25 mm dik. Zo bespaar je ruimte en is het toch altijd lekker warm!
De mineraalwol die normaal wordt gebruikt voor isolatie is vaak 220 mm dik. Hierdoor kan de winst aan woonruimte oplopen tot 20% bij het dak. Bij een frame van 100 m2 met verticale wanden win je hierdoor drie vierkante meter. Het isolatiemateriaal van Actis is zo dun, dat het aanbevolen wordt voor renovatiewerkzaamheden. Zo blijft het algemene uiterlijk van het gebouw bewaard.


Multireflecterend
Actis is de uitvinder van de dunne multireflecterende isolatiematerialen. Je kunt deze producten zijn toe passen op zowel vloeren, wanden als daken. Het Actis isolatiemateriaal werkt als het ware als een thermoskan. Het reflectiemateriaal zorgt ervoor dat de warme- of koele lucht binnen blijft. Hierdoor zul je merken dat je een hoop minder stroom verbruikt.

Ook zorgt Actis isolatiemateriaal voor een hoge geluidsreductie. Zo heb je een stuk minder last van spelende kinderen, muziek en geluiden van buiten. Er zitten geen schadelijke stoffen in de producten verwerkt waardoor het een gebruiksvriendelijk product is.

Vergelijkbare artikelen