FANtv-nl-logo-mobile

Weg met radiatoren

Ruimtegebrek in de keuken is nog al eens een probleem. De plint onder de keuken is een loze ruimte, dus die kun je heel gemakkelijk gebruiken om extra ruimte in de keuken te creëren.Heb je er wel eens bij stilgestaan dat waar een radiator hangt, geen keukenkastjes kunnen hangen? Ook een langer werkblad kun je wel vergeten. Ook zorgt de radiator ervoor dat je geen vaatwasser of koelkast neer kunt zetten.


Twee vliegen in een klap
Met de Kickspace plintverwarming sla je twee vliegen in één klap. Die lelijke radiatoren ben je kwijt, maar je hebt het toch lekker warm. Ook heb je door de plaatsing in de plint meer ruimte voor je keukenapparatuur.


Past altijd
De Kickspace past altijd, omdat de ruimte onder het keukenkastje groot genoeg is. Het enige wat je ervan ziet is een rooster, dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is. De Kickspace gebruikt het warme cv-water om de koude lucht in de ruimte te verwarmen. Maar de Kickspace kan als ventilator ook voor verkoeling zorgen.


Meteen warm water
Om snel warm water in de keuken te krijgen, hebben veel mensen een keukenkastje gevuld met een boiler. Een goede oplossing, maar je bent daardoor wel ruimte in je keukenkastje kwijt.


Plintboiler
Met een compacte plintboiler bespaar je een hoop ruimte in je keukenkastje, want hij past gemakkelijk achter de plint onder het kastje. Deze boiler kun je heel gemakkelijk zelf plaatsen, je hoeft dus niet je hele keuken te verbouwen.

Vergelijkbare artikelen