FANtv-nl-logo-mobile

Als het echt vast moet zitten

Vandaag is een echte pechdag. De wc-bril breekt in tweeën op het moment dat jij erop gaat zitten en tot overmaat van ramp splijt de trapleuning als je er net iets te enthousiast aan hangt.
Alsof dat nog niet genoeg is, neem je in de val ook nog de pas gekregen exclusieve vaas van je oma mee. Hoe erg kan een dag eruit zien? Pattex Repair Extreme zorgt ervoor dat niemand iets van deze 'ongelukjes' merkt. Alles wordt onzichtbaar hersteld met één tube.


Onzichtbaar repareren
Pattex Repair Extreme is een flexibele lijm voor extreme omstandigheden. De lijm herstelt en verbindt talloze materialen. Zo biedt Pattex Repair Extreme weerstand aan trillingen, spanning, water en extreme temperaturen. Het maakt dus niet uit of het gaat om het rekje in de vriezer waar het haakje van afbreekt of de leuning van de tuinstoel die de hele dag in de zon staat te branden. Hout, kunststof, rubber, glas, papier, beton, steen of textiel, het maakt geen verschil voor deze lijm. Alles is onzichtbaar te repareren.


Reukloos
Behalve dat Pattex Repair Extreme voor vrijwel alle materialen te gebruiken is, heeft de lijm nog meer voordelen. De lijm is reukloos en zorgt voor een transparante en naadloze verbinding. Dat betekent dat niet meteen het hele huis stinkt naar lijm. Bovendien zal niemand in de gaten hebben dat het een rampdag is geweest. De lijm zorgt immers voor een transparante verbinding.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl